Endret: 24 mar 2020     Opprettet: 23 mar 2020

Digital generalforsamling 2020

Årets generalforsamling vil gjennomføres på Vibbo som følge av forsamlingsforbudet relatert til COVID-19.

Vibbo er en helt ny kommunikasjonsplattform for alle beboere på Ødegården. Her vil vi fremover legge ut nyttig informasjon, nyheter og beskjeder. Om du samtykker til kommunikasjon via SMS eller e-post, har vi mulighet for å nå deg raskere med viktig informasjon. All annen informasjon legges ut på Vibbo og andre kanaler. 

OBOS og styret har valgt å gjennomføre årets generalforsamling i denne plattformen. Det vil bli en begrenset agenda som dekker kravene iht loven. Behandling av større saker og forslag vil utsettes til ekstraordinær generalforsamling, forhåpentligvis til høsten. 

Beboere vil få tilsendt dokumenter som stemmes over i Vibbo innen en gitt frist. 

Vi oppfordrer alle til å registrere seg på Vibbo for å kunne delta. 
www.vibbo.no/odegarden 

Scroll helt nederst på siden:

 

App

Vibbo er ikke tilgjengelig som app, men du kan legge den til som et skall slik at du får "en app" på mobil. Slik gjør du: Gå inn på Vibbo.no på mobil. Klikk på pilen som peker opp i firkanten nederst på siden. Deretter velger du "Legg til hjem-skjermen." Dette gjelder for iPhone /iOS. Android har en tilsvarende mulighet.

 

Ikke på nett?

Om du ikke benytter digitale kanaler kan du gi din fullmakt til en annen andelseier. 

 

Vi vil komme tilbake med informasjon om praktisk gjennomføring av digital generalforsamling. Inntil videre ønsker vi at alle som kan registrerer seg på Vibbo. 


Spm? 

Kontakt oss på Facebook https://www.facebook.com/odegardenborettslag/ eller på e-post eller tlf.