Endret: 29 mai 2020     Opprettet: 23 mar 2020

Har du registrert deg i Vibbo?

Vibbo er en helt ny kommunikasjonsplattform for alle beboere på Ødegården. Her vil vi legge ut nyttig informasjon, nyheter og beskjeder. Om du samtykker til kommunikasjon via SMS eller e-post, kan vi nå deg raskere med viktig informasjon.

Generalforsamlingen ble gjennomført på nett i 2020 som følge av myndighetenes retninglinjer for smittevernstiltak. Beboere mottok en fysisk årsrapport, saksliste og stemmeseddel i posten i forkant av møte.
 

De som hadde registert seg i Vibbo og samtykket til elektronisk kommuniksjon fikk tilgang til dokument møte, årsrapport og saksliste på nett. Stemmeperioden varte i 8 dager. 

 

Ikke på nett?

For å delta i dokument møte måtte man ha tilgang til internett enten på mobil eller PC. Det gikk allikevel ann å levere en fysisk stemmeseddel ved vaktmesterkontoret eller gi fullmakt til noen som kunne stemme for deg. 

 

Vi oppfordrer alle til å registrere seg på Vibbo.
www.vibbo.no/odegarden 

Scroll helt nederst på siden:

 

App

Vibbo er ikke tilgjengelig som app, men du kan legge den til som et skall slik at du får "en app" på mobil. Slik gjør du: Gå inn på Vibbo.no på mobil. Klikk på pilen som peker opp i firkanten nederst på siden. Deretter velger du "Legg til hjem-skjermen." Dette gjelder for iPhone /iOS. Android har en tilsvarende mulighet.

 


Spm? 

Kontakt oss på Facebook https://www.facebook.com/odegardenborettslag/ eller på e-post eller tlf.